Surinaamse Kip kerrie

Benodigd:

  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel Garam Masala
  • 1 eetlepel Kerriepoeder
  • 1/4 theelepel komijnpoeder
  • 2 bouillionblokjes
  • 500 gr kippendijen in blokjes
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 2 hete pepers
  • grote pot Haricot Vert
  • Roti vellen

Bereiden:

  • Fruit de ui en de knoflook
  • voeg de garam masala, kerriepoeder, komijnpoeder en bouillonblokjes toe en bak paar minuutjes mee
  • Voeg de kip toe en laat 5 minuten met deksel op de pan pruttelen
  • Voeg de zwarte peper en de hete pepers in hun geheel toe.
  • Laat alles 15 minuten sudderen, voeg evt een klein beetje water toe
  • Voeg de haricot vert toe en verwarm het geheel
  • Serveren met de roti vellen